BLOG

23 april

2014

Administratieve vraag? Stuur een tweet

By Bianca Algemeen 1 Comment

Heb je als zzp’er een administratieve vraag. Bianca introduceert “Bianca’s Twitter Spreekweek”

Geïnspireerd door nieuwe initiatieven introduceer ik  “Bianca’s Twitter SpreekWeek”. #BITSW

Ik kan me voorstellen dat je als zzp’er en kleine ondernemer tegen administratieve vragen aanloopt. Er is veel informatie te vinden op internet, maar soms zie je door de administratieve regelbomen het bos niet meer. Dit is de ervaring die mijn klanten vaak met mij delen.

Ik wil proberen de wereld van administratie en boekhouders iets toegankelijker te maken en op een persoonlijke manier jullie waar mogelijk te helpen met jullie administratieve probleem.

Je ziet op internet wel eens wat “spreekuren” voorbij komen. Ikzelf heb een hekel aan spreekuren, vaak komt dit niet uit en als het mij uitkomt is het spreekuur alweer voorbij. Nee dacht ik, dit moet een spreekweek zijn. Ik weet dat Twitter een snel medium is, maar jullie zullen ook begrijpen dat ik af en toe ook iets anders moet doen, zoals werken bijvoorbeeld :), dus soms kan er wat vertraging zitten in het antwoorden. Maar ik zal altijd binnen een dag reageren op jouw vraag.

Ik ben zeer nieuwsgierig naar de uitkomst van dit initiatief. En ik zie je op twitter #BITSW