BLOG

18 september

2012

Bianca Ippel, even voorstellen…

By Bianca Algemeen No Comments

Laat ik beginnen met mij voor te stellen, ik ben Bianca Ippel. Dan weten jullie tenminste wie er achter deze blog artikelen schuil gaat. Zoals ik al zei, mijn naam is Bianca Ippel (32 op dit moment), ik ben zeer gelukkig in de liefde en heb een passie voor mijn werk als boekhouder, voor volleybal en beachvolleybal en voor vintage. Zoals jullie zien heb ik gekozen om dicht bij mezelf te blijven qua website.

Zo het voorstellen gaat op deze manier een stuk makkelijker dan dat ik voor een groep van 50 mensen dit moet doen… ken je dat gevoel, je staat voor een groep en het zweet breekt je uit, je weet niet meer hoe je heet en je weet zeker niet meer waarom je nu eigenlijk voor jezelf begonnen bent.

Mijn blog artikelen zullen gaan over van alles wat mij bezig houdt, of wat mij bezig heeft gehouden. Het kan dus zomaar gaan over tips op administratief gebied, ontwikkelingen op fiscaal gebied maar ook bijvoorbeeld over sport. Kortom van alles.

Mochten jullie tips of leuke onderwerpen voor mijn blog hebben, dan kunnen jullie altijd contact met mij opnemen middels E-mail of laat een reactie achter.

WeZP

Tevens ben ik mede-oprichter van WeZP, slimme online administratie voor zzp’ers en kleine ondernemers.